Lehetetlen időzítés

Küszöbön álló probléma vagyok - mit kezdesz velem?

E.ú

A bejegyzést csak a szerzők láthatják!

Elhagyatott út

 

-.- Tudjátok,rájöttem valamire.Én nem bírok nem történetet írni..vagy akár befejezni.Mert mindig jön egy új ötlet...;( és :)

A stori: nézegetem az anime képeket,,,a képeket..a vámpíros képeket.. Sehol semmi.Ekkor megláttam ezt a képet!Ezt a .. Hű de menyire jó szuperfantasztikus képek!(najó,csak túloztam..xD)
És jött egy történet..Most meg leírom!

Arról fog szólni, - azért jövő időt használok,mert még nincs annyi belőle,hogy egy rendes fejezetnek nevezhetnémm...(sőt,csak eddig annyi,amit ide leírtam) ..mind1. -

Hogy van egy lány. Grees.(Grész)és egy fiú.Krisztopher!:P Na,ebből másképp nem lehet kijönni - ha csak nem úgy,hogy megölik egymást - mint a szerelemmel!! Méghozzá,elég nehezen fognak ösze jönni...
Egy egyszerű kis vidéki házba költözik Grees.(egyedül él,már elérte a ,,felnőtt" kort,ezért  szülei támogatásával elköltözik)
A nagy városi lány.Képzelhetitek..^.^És itt jön a képbe Krissz!

Pár idézet,amiket csak most találtam ki,de tuti hogy benne lesznek a történetben:.

[...]Éjjszaka van.Grees az erdőben stál.Teljesen egyedül.Nyugodt.Nem fél semmitől.Csak arra koncentrál,ami a célja.Követni a furcsán viselkedő fiút.Meg kell tudnia,miben sántikál.


[...] - Vigyázz!
-Hagyj békén!Megtudom magam védeni,fogd már fel!
-Oké.Szia! - azzal otthagyta a lányt,aki épp azon egyensúlyozott,hogy le ne essen.Egy szikla peremén.
-Öm..Krissz,figyi,lehet hogy mégis..Áááá....Megengedem hogy segíts!

Végső remény

  • Végső remény

Na,hali!Most már úgyis bele jöttem a begépelésbe,gondoltam,ha elkezdtem,hát most rászánom minden időmet,és begépelek mindent a füzetkémből.:D (ha valakinek nem világos : a füzetembe szoktam írni a történeteimet^~ )


 

Tehát,most először csak bemutatom!(hogy amig gépelek is,ne unjátok magatokat a blogomban^.^)

Ez a történet tizenéves lányról szól,akinek 1 éve maradt hátra az életéből.És ő eggyáltalán nem bánj,kezdetben.Mert nincsenek se barátai,se családja.Csak az árvaház  hűvös kertjét,vagy az intézmény szobájának az ágyában gubbasztott,8 éves korától,amikortól ugyanis elvesztette az emlékeit és a szüleit.Ő Molly.(és Kitty : nem Holly xD )De egyszer csak egy fiatal ,,pár,, befogadja őt,és itt megváltozik az élete.Ugyanis ők shinigamik.Akik azért jöttek a lányért,hogy az utolsó 1 évét boldoggá tegyék.És mindent megtehetnek.A lány összes kívánságát teljesítik. ,,Útközben" ,mivel Molly első kívánsága az volt,hogy szeretne sokat utazni,néhány új barátra is talál.Mint : Lola,Kitty,Max,és Stefi.

Összefoglalva : egy szomorú,kalandos,és fordulékony történet,némi viccel-és vidámsággal. ^-^


2.

Feedek
Megosztás
HTML
Powered by Blogger.hu