Fantasztikus!!!! *O* Nagybetűkkel.

Meg Cabot tényleg nagyon jó író,és eggyáltalán nem zavarja őt,hogy sok hasonlóság van a külömböző kötetei közt.Nem bánja,csak írja ami jön.

Csodálom őt,mint minden kedvenc írónőmet. (persze Elizabeth Gnone marad az első,mivel ő mutatott rá hogy valójában milyen jó is olvasni,miatta lehettem az,aki most vagyok)
És a történet...
A könyvek olyan varázslatosak..ha egyszer elkezdesz olvasni,az idő megy,-de te nem érzékeled.Csak érzed a kezeddel hogy úristen,mindjárt kiolvastam ! És félsz,mert nem akarod abbahagyni!Mert annyira jó,hogy sosem csuknád be!Kész kínszenvedés amikor azt kell magadban mondanod hogy "Jó,akkor még ezt a fejezetet elolvasom,de a következőnél már tényleg becsukom és megyek aludni!!" olyan éjjel 1 körűl.
Beleéled magad,nevetsz,sírsz a szereplőkkel eggyütt..
Annyira csodálatos amit egy írónő eltud érni.Ezért is szeretnék az lenni.Vagy illusztrátor.A két munkában is van egy közös dolog : mindkettőben a rajongókért dolgoznak,és azért,mert szeretik.
Majd valamikor a jövőben én is szeretném látni a rajongóim boldog arcát,amikor odajönnek hozzám,és leteszik a művemet,hogy aláírást kérjenek..
És érezni hogy ezeknek az embereknek igenis fontos volt az,amit én hoztam létre.
Ennek a könyvnek a varázsa is elkapott,bár még csak tegnap kezdtem el olvasni,és minden erőmmel azon vagyok hogy megfékezzem magam,merthát tanulnom kéne,meg holnap suli..de folyton olvasni szeretném,és már mindjárt végeztem.
Az eggyetlen nyugovásom az,hogy van 2.kötete.
,,A könyvek elragadnak a valóságtól,de ne félj..nem bántanak.Csak élményekkel gazdagítanak.Olyan élményekkel,amiket talán sose élnél át.."

UI.: A könyvet ne ítéld a boríójáról,valóban furcs,nem túl biztató a címlapja,de csodálatos ami benne rejlik.