Lehetetlen időzítés

Küszöbön álló probléma vagyok - mit kezdesz velem?

Ehehehe...

~Hey,minnya...:3

Hát jóltelt a grillparty...
Beteszek a blogomba egy újítást.(ez a tervem)amennyiben megtalálom. xd
Nya,csak ennyi lett volna.

Bey-bey~

Oh,és utóiratnak pedig annyit,hogy bocsánat hogy ennyit húzom az időt,de most nyem jn ihlet a L.i-hez..~Gomenyasai minna'! *kiscicaszemek*

Bloody Moonlight - Véres Holdfény

 

Bloody Moonlight - Véres Holdfény

- Mutasd meg az utat min tovább léphetek.. Mely kivezet a
sötétségből,melybe szívem zárt! Mutasd meg, és vezess ki kérlek.. Ez az eggyetlen kívánságom. - nézett fel a vérvörös szemű lány, s hófehér haját a hold fénye vakítóan fényessé tette. Egyben megvilágította mellkasán összekulcsolt kezein a vért, - a friss vért.. s a körülötte lévő vértócsákon tükrözte magát,el nem felejtve a holt emberek fehér arcát is felfedni. Mindig is ezt csinálta. Miután megölte az embereket,imát mondott a holdnak. Mert érte csinálta. A hold miatt ölt.
- Anya, apa.. Bocsi. - mosolyodott el, és a hold elbújt látványától egy kósza felhő mögé,-sötétbe áztatva a lányt,-mintsem tovább fényesítse a gyilkos mosolyát.
Felállt,és otthagyva "családját" a vörös udvaron bement a házba.
Az éjjszaka csöndjét csak a szomszéd macska nyávogása törte meg,aki kiszabadulva a házból járta a környéket szórakozást keresve.
A lány hamarosan visszatért, -kezében egy égő fadarabbal.
a kályhából merítette a tüzet-,a kályhából,-ami nemrég még egy békés család házát melegítette.
- Mindig azt hajtogattátok, hogy halálotok után hamvasztást szeretnétek. Hát tessék! - dobta a fát a férfi, - kit régen apjának hívott - unalmas kockás kék ingjére. A lángok élvezettel emésztették fel az anyagot,majd az alatta lévő ember is.. Terjedtek.. és egyre csak terjedtek. Néha megvilágították a lány szemét,amiben ugyanolyan tűz égett mint amilyen látvány tárúlt elé.
Amikor a két emberből nem maradt más,mint egy láng-gömb,a lány visszament a házba,és becsukta maga mögött az elhúzhatő üvegajtót.Amint becsukta,az ajtó kattanását, - becsukódását jelentő hangját,-követve elkezdett havazni.
A fehér havat a tűz alig bírta lenyelni; - egy ideig hadakoztak egymás ellen, végül az egyre gyorsuló tömeges hópillék győzelmet aratva lassan-lassan, néhány társukat elvesztve, de sikeresen eltűntették a vörös füsttengert. Alatta nem találtak mást,csak port, és szürke szenet,így békésen hullottak alább, folytatva természetes menetrendjüket.
És eltemették a bizonyítékot, -a tetemeket.. A vért.

A lány eközben pakolt.
- Meddig aakrod még ezt csinálni..Várjunk csk,hogy is nevezted itt magad?Ah,megvan!Mayabi...? - kérdezte hirtelen egy hang,a lány pakolását megszakítva,-de csak egy pillanatig,amíg szemével páztázta,és rájött hogy én vagyok.
- Ameddig Ő akarja. - válaszolt,és ügyet sem vetve véres kezére tovább pakolt a bőrönbe.
- Nem lenne egyszerűbb, ha velem jönnél? - tettem fel a kérdést, - vagy századszorra.
- Nem. - felelte szintén vagy századszorra - Elküldtetek. - hangja keményen és szívtelenül csengett - Azok küldtek el, bukottnak neveztek.Tudod hogy hívtak.. - nézett maga elé,és próbáltam a vörösen izzó szemében az érzékenység csöppjét megtalálni,de üres volt. Becsukta a bőröndjét, amiben ruhák helyett palackok voltak.
Minden palackba egy emberélet fér. Miyabi-nak, vagy ahogy én ismerem, Maymoon-nak csak ez számított ebben a világban. Eljátszotta az emberek előtt a kedves, önzetlen árva kislányt, kivárta a legjobb alkalmat, a teliholdat, hogy a hold is lássa, és megölte őket. A puszta két kezével, még mindig mosolyogva.
Ez volt ő.
A Bukott Angyal Lelke;
Datenshi. ( Jelentése .: a Bukott Angyal)
Ugyanis ő csak egy lélek volt, soha nem is volt semmi más. Erre teremtették. Jóra. De rosszúl sült el a dolog..
Az, hogy a földre érkezett, csakis megszállással lehetséges. Bevallom,én is ezt használtam. De csakis azért, mert más választás nincsen. Hacsak nem akarok testelenül és láthatatlanul lélekként bolyongani. És gondolom rájöttetek, hogy ez a választás nem túl muris...
Mint kitalálhattátok, Angyal vagyok. Nem, én nem vagyok Bukott. Hogy kerültem ide?
Maymoon (az igazi neve,de azóta több gúnynév, névváltoztatás és a többi történt vele,s már lassan elkezdte elfelejteni valódi nevét) valamikor a legjobb barátnőm volt. Ezért döntöttem úgy, hogy követem.
Nem számüzettem magam, - bár megtehettem volna.Csak munkát váltottam. Eddig az volt a dolgom, hogy hálóval járkáltam fel-alá és elkaptam az elkószált halotti lelkeket.
Most pedig gyógyítanom, - illetve ha mást már nem tehetek, takarítanom kell. Embereket. Amolyan doki lettem.
Legtöbbször Maymoon-t követem, mert mögötte áll a legtöbb haláleset.
Furcsa szokásai vannak itt a földön. Miután megöli a csládját, fogja magát és elmegy egy bálba.Ugyanabba a ruhába, - már évezredek óta.
És ugyanazzal a férfival táncol, - évezredek óta.
Látszik, hogy szerelmesek. Csak azt nem értettem meg soha, hogy mi történik. Amikor lejárt a bál, a rejtélyes férfi eltűnik, ahogy Maymoon is, és ő új életetkezd, valahol messze.
Persze előtte leadja a szállítmányát Azoknak. A Feljebbvalóinak.. Nem is akarok róluk beszélni.


A lélek megmarad, az ember elhervad, - sok szív nem tart örökké, csak az igaz lelket hordozóké.

 

Valami normális beszéd.. - Próba.

~Minnya.. :'3

Nya szóval... Összehozok itt (remélem) egy kis normális beszédet..
Hát.. annyi lenne, hogy nem igazán vagyok önmagam. Ezért irtam már eddig 2 (szerintem) spam bejegyzést is, ami totálisan nyávogás. (mármint nem a nya-meg a minnya-ra értve, hanem hogy nyafogás.. meg szánalmasság.)
Mostanában nem fogok írni,valamikor Júliusban megyek erdélybe, szóval akkor is kileszek lőve.. Talán majd Agusztusban.:) Vagy nem tudom.De leszek. Majd írok nyári beszámolót. Amugy eddig "szuperül" telik a nyaram. Egyik nézetből nézve tényleg..x) Megnéztem már vagy 6 animét,és most nézem a 7.-et.Nagyon jó animék voltak!*-*
És olyan szempontból nem jó,hogy ki vagyok téve egész nap a szüleimnek. Hát, mint mondtam nem ápolok velük túl jó kapcsolatot. Házisárkány általában Dolgozomdeszeretleknek ,,árul be,, mert tudja,hogy neki különleges fegyver van a kezében.A wifi kábelem.(xd) Szóval a gépem miatt engedelmeskednem kell. Én amugyis engedelmeskednék, ha nem úgy kezelne mint egy rabszolgát. Bár,-mivel ő egy Sárkány.. A faja ma ilyen. Ámbár a sárkányok kedvesek is tudnak lenni.Így az én Házisárkányomnak is vannak jó pillanatai. Ma grillparti lessz,és remélem jól kijövünk majd. Dolgozomdeszeretlek szülinapját, és azt hogy letette 5-ösre a főiskola végső vizsgáját (vagy mit) és az én bizonyítványomat (jó lett.) meg a Nyíregyházi táborban elért eredményemet ünnepeljük. Meg csak úgy,egy nyári sütögetés.:) Hangulatos, beszélgetünk, eszünk-iszunk..(a szomszédokkal eggyütt)
Nem tudom ez mind hogy jött ki belőlem O_O De legalább normális.Nem? ^^
Ja,és megismétlem(kitudja hányadszor)hogy nem harapok, lehet írni,chetbe is lehet, komiba is..mindig örömmel fogadom.
És egy dolgot kihagytam. Hogy miért szüneteltettem tegnap a blogom?Nem tudom.
És nagyon sajnálom.Többet nem teszek ilyet.Legalábbis próbálkozom elnyomni az ilyen gondolataimat. Y_Y

~Lola

UI:. Ha szeretnétek majd jöhetek anime/manga vagy könyv ajánlóval. ^~

I'm so sorry.

A bejegyzést csak a szerzők láthatják!

Öööööö.....

~Minnya

Képáradat. ^^


~Rainbow *w* Picit én vagyok,ugyanis a hajam ugyanilyen(Khm,inkább sörény mint haj)formájú/hosszú/színű.Vagyis..Izéé o.o Azért nemilyen szivárvány színű..He-he...+_+


Tudom,tudom..Ezt már láttátok,de Imádom ezt a képet!!!! Nem tudok leakadni róla. x"3

~Natsuki Forever <3 *w* :) :) :D
Orsee szerkesztésével. ^~

Ez a kép kifejezi,hogy valójában miér is szeretem Natsukit.
Nem csak azért,mert imádom a stílusát,és bármikor eltudnék vele beszélgetni,mert van témánk( :'3 azért azért iiss..)hanem valójában legjobban azért,ami valójában.
Két éne van.
Van egy boldog,aranyos,kedves és mindenkit szerető,haragot nem ismerő oldala.
Ez Natsuki.
Van egy másik oldala,-aki szintén Natsuki,de más nevet kapott-,Satsuki.
Ő az ellentéte.
Amikor a ,,szemüvege lekerül" akkor ,,éled fel".
Ő..nem gonosz..
Inkább Natsuki szívének másik oldala.
Mert senki sem lehet 100% csupa szív kedves.
Mindenkiben ott van egy másik én,ami arra van,hogy néha kiegyensúlyozza a jó éned.(persze vannak kivételek)
És aki megpróbál úgy élni,hogy 100%-ig csupaszív kedves leg
yen..
Annak jobban feléled ez az énje.
Akár tudatosan,akár önkéntelenül is. 
Én ezt nagyon szeretem benne,mert végül sikerül legyőznie a rossz énjét,és egy emberré lett Satsuki és Natsuki.(Natsuki)

Satsuki(Fekete öltöny)És Natsuki(Fehér öltöny)Egyébként onnan lehet megkülömböztetni őket,hogy 
1.Natsuki kedvesebb,mosolygósabb,-értelemszerűen Satsuki mogorva,nem mosolygós.
2.Natsukin mindig van szemüveg,és ha nincs,akkor ő Satsuki.
Ez a kép nagyon szépen kifejezi,amit elmondtam róluk.

>3< Olyan de olyan de olyan aranyos!!!(De  le lehet róla mondani.O_O)

Hát nem összeillünk? *-* Egyébként ez a kép(ott jobb oldalt vagyok xD) hasonlít a legjobban rám.És így Natsuki mellett....Áh~Amikor ezt a képet nézem,mindig eszembe jut,hogy mi mennyire összeillünk. :Đ 
Orsee szerkesztette nekem ezt a képet. :3 Az a jány egy zseni...~ És a Senpai-om. ^O^Jól van.. *Q* Én Natsukit szeretem...de bevallom hogy Satsuki is nagyonnn sexy... *w
Aber er ist Natsuki,dosteee...~<3 (az eleje német,a vége japán..xDD : De ő végülis Natsuki..Ezééért..~<3)


Nya,ő az igazi Natsuki!!~ :3


Pi-yooo~Nyem tudom kiverni a fejemből azt a dalt..>D< Olyan kawaiin énekliii~Jujj,megmutatom nektek is :

~Piyo-piyo-piyo
Piyo-piyo-chan
Piyo-chan mo tamedei(ez nyem nagyon tudommm.. o_o)
Piyo-chan mo tamamo (ez se..xd)
Ez a rövidebb változat.Nya most a hosszabb : (XD X"D X'Đ)

~ x"3 Ez még nekem is sok volt,1 órán át Piyo-chan..Uhh,és van 2 órás változat is.xD xD Én 10 percig bírtam,aztán kinyomtam.Mindennek van határa.Piyo-chan-dalának 2 perc a határa. OwO
De aki nagyon unatkozik(azért én ennyire nem unatkozom..)az végignézheti ezt az egy órásat..xd)

~Mondtam már hogy fogok feltenni egy kis horrolt?Nem?Akkor most mondom.Ez a kép lesz a főképe.Nem annyira horrol,de ha bárki is belezúg az én Natsukimba,írok én olyan horrolt...>X< (Khm..Olyan horrolt ami +18-as..És szerintem nem akarja azt senki elolvasni,amilyen horrol az.Még én se akarom(hisz még nincs is meg..xD) de ha a szükség kívánja,én készenlétben állok ilyet megtenni az én kicsi (najó,nem kicsi..x') ) Natsukimért. <3

~Nya,ez a kép is nagyon hasonlít rám. :) Mármint nem vagyok szemüveges,csak néha veszek fel,azt is csak dísznek.És a napszencsis boltban. x"3


Egyébként ő az eggyik történetem (ami fut,szóval csak a végleges,befejezett,teljes válótozatátá fogom csak kitenni) főszereplője.


~Nyaaa..Ez a képet úgy szeretem!!*o* Olyan megnyugtatóó ..Kis békés patakocska.Mintha a valóságban lenne!Bárcsak lenne ilyen hely a valóságban.. *-*

Miku - Smile :)

Smile.II

Ezt csak azért mert nagyon szép.. :) :)

~Ehh..Egy gondtalan nyári nap,amikor egész nap az udvaron játszadozhatunk,majd kifáradva levesszük a cipőnket és belelógatjuk a hűs patakba a lábacskánkat..~ :3

~Nya,eggyelőre ennyi. :3A szivárványos ég alatt - Csak te és én

A szivárványos ég alatt - Csak te és én

(Megjegyz.: Egy fiú szemszögéből láthatjuk mindezt!)

-Dan [-Daniel-] ,minden oké?
-Vanessa..
-Nézd csak,egy szivárvány% - mutatott fel az égre. - Mintha pont felettünk lenne!Kívánj valamit! -dőlt hozzám pajkosan.
-Ez csak egy szivárvány. - sóhajtottam.A hullócsillagoknál szokás csak kívánni..Hováű akartál menni?
Hirtelen megtorpant,és szemeállt velem.
-A szivárvány..gyönyörű égi képződmény,melyet a nap és az esőcseppek alkotnak eggyüttes erővel..illúzió..egy csodálatos illúzió!Az összetartás,a színes élet,a szomorúság,-tehát az eső,és a cidámság,-a nap összeálltak,és létrehozták ezt! - mutatott félkörösen a szivárványra - A boldogság és a szomorúság együtt..Kéz a kézben..Erős kötelékben!Nem mondhatod,hogy nem kívánsz valamit!Ez maga a boldogság,mely felváltja a szomorúságot. - összegezte.
-Értem. - bólintottam mosolyogva - Kívántam.
-Én is. - és folytattuk utunkat a..a könyvesboltba.
-Miért..
-Várj csak! - folyototta belém a szót,majd elsietett a pult mögé,és egy kis -könyvcsomaggal tért vissza.
-Tessék!Szeretném ha először megnéznéd...Utána elmondom--
Kibontottam.
Ez egy könyv,mint gondoltam..
Megnéztem közelebbről..
A borítón egy lány és egy fiú áll,a párizsi Eiffel torony előtt sétálnak,fejük felett szivárvány.
A címe : A szivárványos és alatt. Alcíme : Te és én.
Írója : Vanessa Poll.
Hirtelen óriási szeretet öntött el,és büszkeség.megöleltem.
-Köszönöm..De.. de miért?
-Hát a születésnapodra!Már alig vártam,hogy megnézd!Ezt a könyvet már régebb óta tervezem,de úgy döntöttem,a szüli napodig meg kell írnom,így nagyon sokat dolgoztam.. - mosolya beragyogta az egész helyet.
A cím altti első oldalon ez állt :

Ki örökké szeret és szeretni fog :
Vanessa Poll.

-Köszönöm..Köszönöm Vanessa! - szorítotam magamhoz,és megpusziltam a homlokán.

Merry Chrismast!!!!

Nyárimádóknak nem ajánlott ez a bejegyzés!!(Figyelmeztetés : Tél található benne!!)

Tovább»

Elisabethtown - Film

Elisabethtown

 

Egy film..Még 20.-án.A címe Elisabetthown.
Nagyon szép film.
Egy fiúról szól..Aki épp öngyilkos akar lenni,amikor felhívja a huga,hogy meghalt az apjuk.
Innentől az élete teljesen megváltozik.Jó értelemben.Amikor apja még élt,egy utat tervezgettek,-de mindig áttették a munkájuk miatt-halaszgatva.Most,-apja hamvaival- megtudta tenni.De ez nagyon a végén volt.Eközben megismerkedik Klerrel,a stewardes lánnyal..Aki megváltoztatja az életét,és értelmet ad neki.Néhol vicces,néhol szerelmes,néhol szomorú,és néhol csak egyszerűen szívmelengető.Nekem a szívemig hatolt.
És tanulságos..
Bár én nem hinném hogy amikor épp öngyilkos lennék,valaki épp akkor hívna.Tuti hagynák,hadd legyek öngyilkos.(legalábbis nemis tudnának róla..-.- )Majd rá 3 napra valaki keresne telón..És rájönnének,hogy jé,már nem él... :/
Pff..Mindenesetre mindenkinek ajánlom ezt a filmet.(azt nem tudom hány karikás..asszem 12..)Én imádom.
Ez lett a nemtudomhányadik kedv. Filmem. :)

És ez a kép..Ehez a filmhez rajzoltam.
A fiú a filmben egyszer ezt mondja :
A világ tényleg fekete fehér..
És ehez az egy mondathoz rajzoltam ezt a fát,melynek ágai végtelen hoszúak, s sehol nincs végük..S fekete-fehér . . .

Rajzaim,képpek!!^O^

~Saját képek! :3

Ezt még egerben csináltam..Csak úgy feltettem. :) Nagyon aranyos. Nikolnak!~

Előszr a fóka-showt néztük meg...:) Nagyon szép volt..Még a végén az eggyik fóka a Gangam Styl-ra is táncolt! xD x'D-Wá-wáá!!Igazából ez a cápa kicsit sem félelmetes.Sőt,békés.Napjai abból telnek,hogy ide-oda úszkál a kb. 60m×60m-es medencéjében,és bámulja az őt bámuló/fényképező/mutogató/etető embereket.Szegénykém!Én mindig nagyon-nagyon megsajnálom az állatkertben élő állatokat.(Ezt a Nyíregyházi SóstóZoo-ban fényképeztem)Olyan unalmas az életük!Szűk kifutókban/ketrecekben esznek,alusznak és járnak.Némelyük(mint ez a cápa)ráadásul magányos is,mert nincs párja.

Ez az óriás kígyócska is egyedül ült.. :c De nagyoin aranyos. ^-^ Amugy simogattam kígyót(sajnos mire odaértem lemerült a fényképezőgépem ;( ) meg óriás teknőst. :)Ja,és integettem elefántnak,aki a fülével visszaintegetett. ^o^

 

Ő volt az.Elneveztem Mambonak. x"3 Nyem tudom miért..O_O De olyan aranyos volt!
A végén még egy elefántos nyakláncot is vettem(emléknek)amit azóta is kabalámként hordok. *-*

 

Egyébként ilyen kilátás tárult elénk,ha kinyitottuk a faházunk(ahol laktunk)ablakát Nyíregyházán,a táborban ahol voltam.Sajnos fürödni nem fürödhettünk,pedig olyan vonzó volt ez a tó!!! :( De majd ha jövőre is bekerülök a versenybe...Akkor... :'3

Na!Enyi volt Nyíregyházáról!~Most jön pár rajzom.. (már régebb óta mondom hogy néhányat felteszek,de most meg is teszem! ;) )~Natsukiiii!! *w*

(Megjegyz.:Jó néhány képemet copy-ztam az internetről,de vannak saját karaktereim is.. :) )

öööö..Nem,ez nem a rajzom.. O_O Véletlenül került ide..Nya,de mindegy.A tulipánok már amuigy is elvirágoztak,szóval egy kis emlék~ ^^

~Garekii!! ^w^ (Bocsi hogy kicsit elmosódot.. :( )

~Megint emlék,ezt még németországban csináltam.Ott ahol béreltük a házat,a házunk mellett ők laktak. :)) Jujj..Hát..Kicsit rendszerezetlenül(vagy hogy..._-_ ) rakom a képeket..de hát így jönnek,akk így jönnek. xD

~Nyanpíír!!Még nyem szineztem ki,de szerintem nem is fogom,így cukibb.Egyébként ő egy fekete cicus. *-*

~Wáhh..A nap perzsel...kint.. :'3 Ez tegnapi fotó,bár a nap most is,-sőt talán még ennél jobban is- süt.. =_=

~erről majd egy másik bejegyzésben bővebben is olvashattok.. ~ (remélem még ma..)megtudom írni... ^~ )

 

Nya-nya....~ ;( :( ;( Mennem kell!
Jó olvasást addig is,és remélem még tudok gépezni.

 

Sziasztok!! ;( :( ;( :"c

 

Alice Csodaországban - 6.fejezet

~Ha bál akkor ruha is!

Alice Csodaországban - 6.fejezet

 

*Alice*

-Túl nagyok azok a fülek,Nyuszi úr! - kiáltottam vissza,mert hát csak nem hagyhattam annyiban!
Kicsit jobban éreztem magam.Nem is tudom,hogy bírtam sírni.Miért?! Hiszen..hiszen egyszer úgyis visszatérek,addig is,lessz ami lessz!Majd holnapfelkelek,és szépen elmondom a terveim a királynőnek!
Az ágyon egy halvány kék hálóruhát találtam.Azonnal felvettem,és bedőltem az ágyba.Többet nem gondolkoztam.Csak aludtam.Ki tudja,itt mikor van reggel?!
Öt percel később felkeltem az ébresztőóra csengésére.
-Mi a...? - szitkozódtam,bár csak a Mi a...-ig ismerem,mivel édesapánk mindig jól nevelt minket,és ügyelt hogy ne tanuljunk el ilyen szavakat.Bár nekem sikerült,-a kifutófiútól,aki egyszer megütközött a biciklijével egy nagy kődarabban,és egy gyönyörű fordulattal a levegőben,orra esett.Persze én ezen jót nevettem,de neki nem igazán tetszett,és elkáromkodta magát,de a Mi a... vége már sziszegésre sikerült,szóval nem igazán értettem.

[Alice nővére] *Alice édesapja*

-Uram,megtaláltuk.  - mondta a szolgám.
-Igen?! - álltam fel. - És..
-Még.. Él.Él.  - nyugtatott meg.
Nagyot sóhajtottam.Sok ez nekem.Visszaültem a székembe.Mindkét lányom eltűnik,és itthagynak öreg fejemre..De legalább Elisabetth meglett.
-Hol van?
-Az orvos most vizsgálja.Még nincs eszméleténél.
-Értem.Akkor kérem szóljon,ha az orvos elment.- meggondoltam magam - Vagyis inkább hivassa be a doktor urat.
-Értettem.Tehetek még valamit?
-Igen,egy pohár vizet,-ahogy szeretem.
Értettem.Tehát két jégkockával.Máris jövök uram!

*Alice*

Kinyújtózkodtam az ágyon űlve,és halgatóztam kicsit.A kastélyban javában folyik az élet!
Kinyitottam a nagy terasz alakokat,és a terasz korlátjának támaszkodva gyönyörködtem a hely szépségén.A királynő kint sétáltatta a..a Medvéjét(???????)a kártyák már dolgoztak,dísztítettek,kertészkedtek..Bál készül,érzem én!A király esetlenül próbált utasítgatni,de látszik hogy ez nem az ő tere.
Egy kis madár ketrecre,benne egy ici-őici kanári madárkára lettem figyelmes.Oda mentem,hogy jobban megnézzem.
-Hello,kisöreg! - mosolyogtam rá.Válaszul egy kis dalt csicsergett.
-Nagyon szép hangod van,tudod? - nyúltam az ajtó felé,hogy tegyek egy kis vizet az itató tálkájába.
-Neked is,tudod? - szólalt meg. 
-EH?!
-Ne ilyedj meg!
-Oké.De..
-Miért tudok beszélni? 
Bólintottam.
-Az egy hosszú történet,de a lényeg,hogy itt semmi sem olyan mint ahonnan te jössz.Semmi.
-Én ráérek..
-Hidd el,nem akarod meghalgatni.
-De.
A madárka egy sóhajtáshoz hasonló dolgot művelt,majd nekikezdett,dallamosan elmesélni :
-Amikor még semmi sem volt itt,mindenhol állatok éltek.Egy ember sem volt megtalálható.Az állatok békében éltek,olyannyira,hogy megérteték egymás nyelvét.Aztán a burok,ami eddig ezt az Álom helyet,úgynevezett Csodaországot,vagy Álom vagy Szívország,-mindegy hogy nevezed,de hivatalosan a papírokon Szívország-,suzóval a burok beengedett egy hozzád hasonló kislányt.Egy nagyon kicsit,mely még beszélni sem tudott.Ő mosolyogva odament minden állathoz,és megsimogatta őket.Amelyik állatot megsimogatta,másnap reggelmár emberként ébredt.A kislány itt maradt.Ez sok-sok évtizede történt,és azóta rengeteg állat cserélődött,ment,jött,és lassan csak már én maradtam aki erre emlékszik.
-A kicsi lány..lett az első királynő?
-Igen,így is mondhatjuk.Bár ő nem olyan volt mint a mostani.Ő kedves volt,nem hordott koronát,semmit ami jelképezni hogy ő magasabb rangú.Még kastélyt sem emelt,az állatoknak jó élőhelyet biztosított először,és csak utána foglalkozott az emberekkel.
Furcsa.Ez egy nagyon furcsa történet..Valahogy olyan valószerűtlen.Csodálatos,de hihetetlen.
-De..Mi ez a hely?
-Ez a hely?Jó kérdés.Csak sajnos senki nem tudjaigazán.Most menj,már keresnek. - biccentett az ajtó felé,ami nyitódott.
-Oh!Köszönöm ezt a mesét,remélem még beszélgethetünk.
A válasz csiripelés volt.

*Peter*

-Áh,szi Nyuszi úr!^^ - mosolygott rám Alice ajtót nyitva.
-Ha még egyszer így szólítasz.. - ráncoltam a szemem
-Akkor?
-Akkor...Áh,mindegy.Szólíts csak így.Úgyis mindegy,már amugy is macskaszitter lettem..
-Hogy érted? - kiváncsiskodott,miközben a folyóson mentünk a nagy étkező terem felé.
-A Macskát rám bízták.
-És most hol van?
-Ööö..Hát valahol..
-Aha.Nagyon ügyes Macskaszitter vagy,mondhatom!Cicc,cicc..Chershire!Ciccc,Cicc,Cicuskám..- hivogatta kicsit sem gyerekesen azt a macskát.
-Úgy se fog ide jönni. - alighogy ezt befejeztem,-mintegy a szavam cáfolásáuk-megjelent a macska.
-Jajj! - kiáltottam el,amikor megláttam Alice fénylő szemét. - Ez ..
-Cicuskááám!!!~
-Alicee-nyaa!!!!!~ 
Huh.Ki nem állhatom a filmekben azt a jelenetet,amikor a szerelmespár egymásra talál,és lassított felvétellel dutnak a mezőn egymás felé,közbe a másik nevét mondva.Khm..Ez ,,kicsit sem volt olyan"..Csak épp egy macska és egy .. furcsa lány volt a két szereplő.

*Chershire*

-Hát nem ő a legeslegcukibb cicus a világon?Igaz Chershire?Igaz? - simogatott Alice a fülemnél,-pont ahol szeretem-,és halgatta amint dorombolok.
-Igaz...nya..  - nyávogtam bágyadtan a kényeztetéstől.
A Nyúl csak megforgatta a szemét,és nmagyot sóhajtott.
-Khm!Még ma eljutunk a reggeliző asztalig?
-Igen..igen.. - mondta Alice,és abbahagyta a vakargatást.
Szomorúan ránéztem. 
-Jajj te kis cuki falat!! 

*Alice*
Kicsit elfelejtkeztem róla hogy ő most nem egy macska.Ő most egy ember.
Egy fiú.Akit lecukiztam.Lehet ennél zvarbaejtőbb?!

*Vivaldi*

-Hol vannak már..?! Alice-t akarom!Ő fog mellettem ülni és kész. - jelentettem ki.
-Felség,megérkeztek.. 
-Áh,Alice!Úgy örülök hogy végre ideértél!És látom hoztad a cicust és a nyuszit is! - alighogy kimondtam,hirtelen állattá változott a két eddig ember.
-Hoppá! - kettőt tapsoltam - Kérem vigyék ki őket a akrámba!Hamarosan visszaváltoznak! - mosolyogtam Alice-ra,aki épp mellém űlt le.

*Alice*

-Ma este bált rendezek a tiszteletedre.Van egy személy,aki megszeretne ismerni téged.

-Aham.. - nem igazán tudtam figyelni a királynő szavaira,lekötött a fincsi reggeli.. -Akarom mondani igen.
-Kezdhetjük a reggeli! - és neki is láttam..
Miután végeztünk az evéssel,Vivaldi kiadta az utasítást,hogy először báliruhát kell választanom,majd azt tehetek amit akarok.
-Ööö...Itt..itt hogy táncolnak az emberek? 
-Jobb kérdés hogy nálatok hogy táncolnak.
-Bár szégyellem bevallani,de csak keringőzni tudok.
-Rendben.Akkor itt is csak keringő lessz. -mondta,mintha magától rérthető lenne.
És elment.
-Köszönöm! - kiáltottam még utána,majd követtem Ebbát.
Eszembe jutot valami.
-Ebba?
-Igen drágaságom? 
-Mi lessz Chershire-vel és Nyuszi úrral?
-A nap végére visszaváltoznak..
-Öööhm.. És megnézhetném őket?
-Hát persze!Máris odavezetlek.
-Jajj de aranyosak vagytok!Chershire,milyen rég nem láttalak cicusként! - gügyögtem. - És Peter,nyusziként jobban áll a mellénykéd.És a füled is.Cuki vagy. - simiztem meg a nyuszi fejét.

*Peter*
Hah!Cuki vagyok?!Ha ezt más mondta volna már rég leharapott újjal járna..
Sértődötten elugráltam.
-Hééééé~Peter!Nyussz-nyussz!Gyere vissza! - hívogaott Alice,de én rá se hederítettem.Éppen nem túl jó hangulatomban ültem a kerítés sarkába fordulva,és a méltóságomat ocsáróltam.a csorba méltóságomat.
Amikor mégis megfordultam egy kislányt láttam amint játszik a macskájával.Pontosabban a fűben hemperegnek.Nem bírtam ellenállni,áramloztt belőle a kedvesség s játékosság,és mivel nyúl vagyo ez vonz.
Odaugráltam,és megböktöstem. 
-Oh,hát ilyenkor ide jössz? - nyomta a mutató újját az orromra. - Jól van,te is jöhetsz!
-De hova?? 
-Próba lessz.
-Mi...Jaja neee...Ne vigyetek eeeel!!!!Könyörgöm ne.. - de már késő volt.Galád módot elkapott a fülemnél,majd magához szorított.Az a macska meg követte!Bah..
-Ki nem álljhatom a ruhapróbákat. -motyogtam fogaimat ropogtatva.
-Tessék! - nyomott egy répát,-amit nyúl alakom miatt-egész végig rágcsáltam.
§A szekrény előtti széken§
-Na és ez? - dordult meg egy orgona lila habos-masnis ruhában.
-Ha egy lila habcsóknak akarsz kinézni,csak tessék! - mondtam.
-Kisasszony,ezt próbálja fel!
-Rendben,de ez lessz az utolsó,már elegem van,külömbenis,hogy lehetséges hogy már 4 óra van?! A bál 5-kor kezdődik!!!

*Alice*

Amikor kiléptem az ajtón,mindenki csendben volt.
-Mi az?Nem tetszik? - szomorkodtam
-Nem,nem erről van szó Alice-nya.. - változott vissza ember-macskává Chershire - Gyönyörű vagy!!!Ez a tökéletes ruha.
Megpördűltem a rruhában,mely halványkék alapon néhol fehér masnivel díszített volt,mégis nem túl sok.Hozzá egy fehér masni és kesztyű volt.
-Öööö..Akkor ez lessz..
Közben Peter is visszaváltozott,de ő szó nélkül kiment.Gondolom dolgozni..
-És most Chershire fog átöltözni! - mondtam,miután kijöttem az öltözőből.
-Nya??Chershire nem jó így nya? :"o
-De,de nagyon-nagyon aranyos vagy,csak egy öltönyben jobban illenél a bálhoz...
-Ha Alice válassza ki az öltönytnya akkor nya rendbennya.
-Ez lessz!  - nyújtottam felé egy fekete öltönyt Chershire bundájának színével megfelelő nyakkendővel.
-De nya..Cserébe nya nekem kell ígérned az első táncod!
-Rendben,beírlak tintával a tánckönyvembe! - mosolyogtam - Miutáán ...Felvetted az öltönyt.
-De nya..
-Ne aggódj,ezt rád szabták.
-Hát leggyen nya!Chershire felpróbálja nya..

*Vivaldi*

- Eljön? - kérdezte miközben a rózsakertben sétáltunk.
- Igen. - álltam meg,hogy megszemléljek egy halvány kék rózsát. - Hát nem gyönyörű?És igazi..
-Pontosan.. - hunyta le a szemét és mosolyodott el. -Vajon milyen lessz találkozni vele?
-Olyan mint ez a kék rózsaszál. - simítottam meg lágyan egy szirmát - A világában kitűnik a többi közül..Más.De ő próbálkozik beilleszkedni,mert nem tudja hogy hova tartozik.
-Hmm..Pont ahogy megismertem. - indult tovább
-Igen..Pont ahogy megismerted..


2.

Feedek
Megosztás
HTML
Powered by Blogger.hu