Lehetetlen időzítés

Küszöbön álló probléma vagyok - mit kezdesz velem?

Vagyook.

Itt Lola! :'3

Nem,nem tűntem el,nem haltam meg,és nem raboltak el az UFO-k.Csak elutaztam kicsit lazítai Deutschland-ba.(Németország)

Dee : Hazajötteem! :DD

A Kövi Lehetetlen időzítés rész hamarosan várható!És,mivel elmaradtam kicsit,megpróbálok 2 részt feltenni..

Ja!Még amíg el nemm felejtem,a Szilaj és Vihar-ról : Öhm..Azt hiszem törlöm azt a blogom,mert a történetet rég nem folytatom,de azért átteszem erre a blogomra,hogy ne vesszen kárba.^^ Majd kitudódik milyen új blogot indítook.+~

Szilaj és Vihar

A bejegyzést csak a szerzők láthatják!

Nyár

Ezt a történetet Kokoro-nak írtam,a ~Dreams Extra megjelenése alkalmából!Alig várom a nyarat,talán még be is teljesül a történetem,ami nagyon jó lenne! Kokoro,jó olvasást! /és mindenki másnak is,akit érdekel a történet/ Tovább»

Lehetetlen időzítés

16.rész előzetes,egy kis meglepetés,plusz hír !Katt--> Tovább»

15.Lehetetlen időzítés

Színváltó haj és szem

 

Vagy nem vagyok normális,vagy nem tudom...

Mason helyes.
Ezt elsőre megálapítottam.De van valami más is... Olyan varázslatos!És rózsaillata van!Kedves... Vicces,és bár csak alig 2 napja ismerem,már nagyon megkedveltem!

Miután Masonnel elmentünk a büfébe, megjött a busz!

3(!!!)órát késett... Éjjelre érünk oda..ha oda érünk.(megj.:azért vártak,mert átszállós-utazás volt,szóval az egyik busz elment,és addig ott a megállóban vártak a másikra,ami késett..+-+

De addig jól elleszünk,a fiúk mögöttünk előrehajoltak,és beszélgetünk.

-Lela meséld el nekik a hajad történetét!! - yafogott Kitty.A Lela becenevet ő találta ki,és ha nyafogós kedvében van,eszt használja általában.

-Talán leégetted egyszer a hajad? - találgatot Mason

-Dehogy! ... - gyorsa megvédtem magam,de nem vagyok biztos benne,hogy jó ötlet elmondani nekik..

-Ez egy nyílt titok. Minden akkor kezdődöt ... -kezdte Kitty a ,,mesét" ,és én sóhajtva beletörődtem.Ha Kitty mesél,akkor ő mesél.-.-

-Jól van,akkor legalább - ha muszály - had mondjam én!

-Szóval,...

*...Minden akkor kezdődött...*


-Rrrr..Hááh.-ásítotam- Regelt! - köszöntem anyunak,aki a reggelit készítette.

-Jó reggelt kicsim! - fordult meg,és puszit nyomott a homlokomra. Utána visszatért a koníhába,és gyorsan hozta a tejeskávém. (:3)

-Milyen szép ma a hajad.Mintha szőkén világítana. - jót nevetett,bár nem értettem min. És azt sem,hogy láthatja az én hajam,ami barna, szőkének .. Meg is jegyeztem :

-De anya!Az én hajam barnaaa!! Kérdezd csak meg apát!

-Ki emlegetett engem? - lépett be Apa,az újsággal a kezében,kávésbögrével. (tisztára mint a Bethowen-filmben az apuka,ő is minden reggel így olvas olyságot,ha épp a kutyája szét nem rágta.. hihi  ^O^)

-Igaz hogy az én hajam ba .. - kezdtem,de mivel odaálltam a tükör elé,hogy megnézzem,bennem maradt a szó.

-APA! - sikítottam. Nem tudom miért,kiskoromban - főleg amikor 6 éves voltam - elég nyűgös voltam,és nem fogadtam el olyan tényt,amit nem akartam.

-Leila,nyugodj meg! - mindketten odajöttek hozzám,és simogattak.Mert sírtam.. Még a zöld szemem is eltűnt!Most valami méz sárga vagy narancssárga színű szemet láttam a tükörben.

Ezután nem kellett oviba menjek. A szüleim felmentést írtak. Sokat gondolkoztak, beszéltek erről.Egymás között,de én kihalgattam őket. Egy idő után megszoktam a hajam,és a szemem is. Ekkor megengedték,hogy mehessek oviba.

És ettől a naptól kezdve minden évben nyáron,az első IGAZI nyári napon amikor felkelek,egy más haj-és szemszínt látok a tükrömben.

*Vége*


E.ú

A bejegyzést csak a szerzők láthatják!

Neko

A bejegyzést csak a szerzők láthatják!

My Dreams'land

 

My Dreams'land

 

Kedves Naplóm!

 

A mai napom..

Új tanév,új osztálytárs,és régi elkésés.. :S Igen,megint elkésztem!>_< Hogy lehetek ilyen?? Az első napom 8.-ban! Ezt.. Na jól van,inkább a .. az új oszitársam..

Nagyon szomorú,magányos,de írtóra helyes. .. .. Csak mindig(!!!) ha rám néz,nagyon-nagyon szomorú szemeket látok!Valamiért talán szomorú?Miattam?! Mert megfigyeltem,és ha nincs szemkontaktusunk,normál-komor arca van.. -o-

Minden esetre,minden úgy kezdődött hogy .. .. ..

,-Elkések,elkések,elkések,sietnem kell vagy elkések.. 'Befordúltam a folyóson.. És ránéztem az órámra. ,ElkésTEM.:/ '

,-Huh,nagy levegő,mosoly és..ki is az ofönk?! - gondolkodtam egy kicsit.. -Ja,Klári néni ! '

Kopogtattam,benyitottam. - Jó reggelt Klári néni! ^.^  - mosoly,nagy levegő,szemet kinyit.Add hogy Klári néni legyen,add...

Hangos nevetésre lettem figyelmes,ezért tényleg kinyitottam a szemem.Az egész osztály rajtam nevetett.Az ofö,aki nem mellesleg férfi(???) pedig nem túl kedvesen nézett rám a tanári asztal mögül.

-Kisváradi Csenge,igaz?! - kérdezte. Ja,tuti hogy ő Nem Klári néni.

-Aham .. - makogtam.

-Mivel ez az első napod,nem kapsz figyelmeztetést,de ne forduljon többet elő! - kipipálta a nevem a névsorba. - Most pedig kérlek foglalj helyet!

-O-oké.. - körülnéztem,és találtam egy szabad helyet.Mivel Mitty hiányzik, - ahogy látom - oda ültem az új fiú mellé. Már amikor beléptem,első ízben feltünt,hogy új diákunk van.

Amikor leültem,mosolyotam eggyet a fiúra. Próbáltam kedves lenni. De ő csak jegyzetelte,amit a tanár mondott.(később megtudtam, hogy Karcsi bá a tanár neve..és ő az új ofönk) Egyszer felnézett. Én is. Találkozott a tekintetünk. Azok a fekete szemek!!!!! Még jobban kiemeli őket a barna haja.. Nem is tudok jó színt mondani rá,de gyönyörű!! <3 De mégis!Miért o-l-y-a-n szomorú?? Kb. 10 másodpercig nézett a szemembe,azokkal a boci - szomorú szemeivel,majd elkapta a fejét. Úgy látszott,erősen próbál valamit elfolytani .. Rossz volt nézni.

-Mi a baj? - suttogtam.

-Hagyj .. - válaszolta,és kihúzta a pad szélére a székét. Megbántódtam. De kiváncsi is voltam,mi volt ez itt hirtelen .. O.o

A többi óra egyhangúan telt. De egy valamit még megtudtam ..

-Csenge! - a szünetben kimentem sétálni a folyósóra.

-Á,szia Niki! - megöleltem a rég nem látott barátnőmet.

-Mizu?

-Nem tudod,ki az új fiú ?? - érdeklődtem.

-Steiner Ádám .. - a név sorscsapásként ütött meg. 6.-os koromban ez a név hónapokig kísértett.Csak ez a név. Az álmaimban is,próbáltam elképzelni,ki lehet ő.. és most itt van.És a padtársam.

-KOMOLY????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - tucatnyi kérdőjel,és felkiáltó jel rajzolódott ki az agyamban..nem ,... hogy...??? >O<

-Aha,de psszz..Ne sikíts!

-Mi a baj..Csenge..Ne sírj.. Várj,most miért sírsz? Jesszusom,Csenge, állj fel! Nyugi.. - próbált megnyugtatni.De én nem bírtam. TELJESEN kiakadtam! Talán Mitty tudott volna segíteni,de ő nem  volt itt .. De ..

-Haza akarok menni!

-Jó,gyere .. -rángatott fel gyengéden.Oda vezetett az orvosi szobába,és kaptam igazolást. ,A szüleim hamarosan jönnek .. '

De.. Ő ott állt,és nézett!Komolyan,miért néz ilyen szomorúan?

Amikor meglátta,hogy észrevettem, besietett a terembe. Menjen csak .. Sírtam .. még mindig nem bírom túltenni magam ezen.. Mindenképp kell nekem egy Skeyp,vagy egy facebook-hozzáféré minél hamarabb! X.X

: c ?.? <-- a mai napom 2 smeyliba.


 


Változtatás!

Húú~

Elfelejtettem mondani a nagy hírt!! O_O

Tehát :

A Lehetetlen időzíésben,a Flower Gimi helyett Flower Egyetem lesz!

Nem vagyok túl jó a sulikban,de azért úgy döntöttem,hogy a gimi az túl kevés Leila-hoz.Az ő karaktere erős,okos és érzékeny lány. Magabiztos,és mindig megfontolt..Kissé már-már felnöttes.Szóval..Majd kijavítom.

Ja,amugy végzek kutatásokat is... + Közzé teszem,amint befejeztem a Csúszás..Nagy bejegyzést is. ^O^Mit át kell élnetek,Nektek - olvasóknak - hogy végre elolvashassátok a történet végét4Ami közel sincs még.. Hűha.De azoknak,akik olvassák,nagyon köszönöm!Tudom ám,hogy olvassátok,néha azért ránézek a statisztikára..^*^


Csúszás..Nagy.

Sziasztok! ^.^

 

Itt Lola!~

Mint általában,most is jó nagy csúszásban vagyok a történeteimmel!Már fent kéne legyen a Lehetetlen időzítés 16.része,és az Végső remény első 2 része! >____<

És begépeltem?Nem!

Baka,Baka! X.X

NAGYON sajnálom!!Y.Y

Csak mostanában Reni-üzemódban tanulok + még próbálok írni is (gépet nem bekapcs,marad a régi jó füzetkénél-formában)

Gome~

Öhm.. Hogy is kárpótoljak?

Hmmm...........

~Minnyá? (Béke^~^)

Neem..! -_-

Aha!Megvaan!:

Egy kis történet ! Mindjárt írom is.. *.*

 

2.

Feedek
Megosztás
HTML
Powered by Blogger.hu